Promocija Healy aparata v Sloveniji

Promocija traja od 1. februarja 2021, 00:01 do 30. aprila 2021, 23:59.
 
  • ─îlani lahko zaslu┼żijo nadgradnjo svoje trenutne izdaje Healy.
  • ─îlani, ki ┼że imajo Healy Resonance, si lahko prislu┼żijo dodatne naprave Healy.
  • Novi ─Źlan se lahko kvalificira za pridobitev Healy Gold Edition. ─îe je ─Źlan ┼że lastnik izdaje Healy Gold Edition, lahko svojo Healy nadgradi na naslednjo vi┼íjo izdajo.
  • Promocija Pioneer izpla─Źuje tako denarni bonus kot tudi bonus za nadgradnjo, tako kot FastStart pri novih nakupih strank.
  •     Na ┼íe neodprtih trgih Tajske, Vietnama, Laosa, Kambod┼że in Indonezije promocija velja samo za registracijo novih strank, ne pa ─Źlanov.

 

NADGRADNJE IN NAPRAVE - TUKAJ LAHKO ZASLU┼ŻITE

Še niste lastnik Healyja?

V promocijskem obdobju prodajte 3 izdaje Healy novim strankam ali ─Źlanom in si prislu┼żite brezpla─Źno napravo Healy (Healy Gold) ter neposredno nadgradnjo z 8% na 30%. ┼áe 3 novi kupci Healy vam bodo omogo─Źili brezpla─Źno nadgradnjo Healy Holistic Health in neposredno nadgradnjo bonusa s 30% na 33%. ┼íe trije kupci Healy vam bodo prinesli brezpla─Źno nadgradnjo na Healy Holistic Health Plus, skupaj z nadgradnjo Direct Bonus s 33% na 36%. In to ┼íe vedno ni vse, saj vam bodo ┼íe trije novi kupci Healyja prislu┼żili brezpla─Źno nadgradnjo na Healy Resonance, vklju─Źno z nadgradnjo Direct Bonus s 36% na 40%. Odnesite ga od tam - ─Źe se hitro premikate, lahko celo pridobite dodatne naprave Healy, kot je navedeno pod "┼Że imate Healy resonanco?"
 

Ste ┼że lastnik Healy Gold?

V promocijskem obdobju prodajte 3 izdaje Healy novim strankam ali ─Źlanom in si prislu┼żite brezpla─Źno nadgradnjo Healy Holistic Health ter neposredno nadgradnjo s 30% na 33%. ┼áe 3 novi kupci Healy vam bodo omogo─Źili brezpla─Źno nadgradnjo na Healy Holistic Health Plus in nadgradnjo Direct Bonus s 33% na 36%. ┼áe 3 novi kupci Healy vam bodo prinesli brezpla─Źno nadgradnjo Healy Resonance in nadgradnjo Direct Bonus s 36% na 40%. Zdaj nadaljujte - ─Źe se hitro premikate, lahko izkoristite ugodnosti, na┼ítete pod "┼Że imate Healy Resonance?".

Ste ┼że lastnik celovitega zdravja Healy?

V promocijskem obdobju prodajte 3 izdaje Healy novim strankam ali ─Źlanom in si prislu┼żite brezpla─Źno nadgradnjo na Healy Holistic Health Plus ter neposredno nadgradnjo s 33% na 36%. ┼áe 3 novi kupci Healy vam bodo omogo─Źili brezpla─Źno nadgradnjo na Healy Resonance in neposredno nadgradnjo s 36% na 40%. Vzemite ga od tam in osvojite nove naprave Healy, na┼ítete pod "┼Że imate Healy resonanco?" za va┼íe podjetje Healy!

┼Że imate zdravilo Healy Holistic Health Plus?

V promocijskem obdobju prodajte 3 izdaje Healy novim strankam ali ─Źlanom in zaslu┼żili boste brezpla─Źno nadgradnjo na Healy Resonance ter neposredno nadgradnjo bonusov..

Nazaj