Blog

Model napetosti celi─Źne ovojnice

Healy je medicinski pripomo─Źek za laj┼íanje bole─Źin pri kroni─Źnih bole─Źinah, fibromialgiji, skeletni bole─Źini in migrenah, kot tudi za podporno zdravljenje du┼íevnih bolezni, kot so depresija, tesnoba in s tem povezanih motenj spanja. Vse ostale na─Źine uporabe Healyja konvencionalna medicina ne priznava zaradi pomanjkanja dokazov, kot jih zahteva konvencionalna medicina.

Celi─Źna presnova

Telo je sestavljeno iz organov, organi so sestavljeni iz celic.

  • Hranilne snovi morajo priti v vsako celico, produkti presnove morajo iz celic.
  • Transport skozi odprtine v celi─Źni ovojnici.
  • Na to vpliva potencialna razlika med notranjostjo celice in medceli─Źnim prostorom (primerljivo z magnetnim ventilom).
  • Pravilna vrednost tega potenciala je odgovorna za zdravo presnovo celic. To velja za vsako celico in vsak organ v telesu.
  • Menimo, da frekvence mikrotoka Healy vplivajo na presnovo celic.

Pozitivni u─Źinki zdravljenja z mikrotokovi Ngok Cheng et al.*

Pove─Źa proizvodnjo ATP za do 500 %

ATP v celicah shranjuje energijo, podobno kot gorivo v avtomobilih, ATP v celicah proizvajajo mitohondriji. Mitohondriji so ÔÇ×elektrarne" telesa, ki v vsaki celici proizvajajo ATP

Pove─Źuje sintezo beljakovinza do 70 %

Sinteza beljakovin je postopek, pri katerem se ustvarjajo beljakovine, iz katerih se gradijo celice. Tako se ustvarja fizi─Źno ┼żivljenje v skladu z osrednjim na─Źrtom, ki je v obliki DNK shranjen v na┼íih celicah.

Pove─Źuje transport aminokislin za do 40 %

Aminokisline so gradniki, potrebni za sintezo beljakovin.Nazaj